Klik her for at få nyhedsmailen tilsendt hver måned.
Tilbage til menusiden.

Den 31 december var Jeab en tur på nytårs festivalen sammen med Ying, Yam og Gugaj, Jeab blev mere end begejstret da hun trak et lod på festivalen og vandt en cykel, da Ying havde fået en cykel var den nye cykel til Yam.

Senere havde vi en stille og rolig nytårsaften, som sluttede af på altanen hvor vi havde god udsigt til alt fyrværkeriet kl.24

Den 3 januar blev Gugaj mormor til 6 nye hunde hvalpe, hele familien var ophidset over de 6 nye familie medlemmer, Ying og Yam svigtede skolen Gugaj havde ikke tid til at gå på arbejde, Jeab lod mig alene med hovedrengøringen. Det hele endte lykkelig med 6 små velskabte hunde hvalpe, som skal fordeles rundt til familiens medlemmer når de er gamle nok.

Jeab og jeg var til en del nytårsfester hos vores venner i den første uge af det nye år.

 

Den 10 januar kom et par af vores gode venner fra Danmark, Lone og Henning kom for 3 år i træk på besøg i vores lille paradis.

Lone og Henning flygter hvert år fra det Danske vinter klima til varmere himmelstrøg i to til tre måneder. De nyder vores lille gæste lejlighed som vi har fået indrettet, og ikke mindst den store altan, hvor de nyder varmen og en god bog.

Vi var på en del udflugter medens de var her, blandt andet Tiger ZOO og templet Tham Saeng Phet, vi var en tur til Mukdahan og nød det store vare udbud fra hele Orienten som man kan finde der, vi var i That Phanom og besøge det hellige tempel

hvor der ligger et af Buddhas ribben i en kiste,

templet bliver meget besøgt af pilgrimme fra hele Østen, så der er altid meget at se og opleve når man besøger stedet.

Vi blev også inviteret til at besøge Lars og Susis gummi plantager,

efter vi var blevet vist rund og havde hygget os hjemme hos Susi og Lars,

sejlede Lars os en tur på Mun River,

hvor vi fandt en flod restaurant og spiste en sen frokost.

Ca. 35 kilometer fra Ubon ligger landsbyen Ban Pa-ao, den fik vi også tid til at besøge, der producerer man messing og bronze ting. Man er meget velkommen til at se hvordan tingene bliver fremstillet, da vi var der var der stor aktivitet, Lone og Henning fik set hele processen til det færdige resultat.

Det kan godt være at nogen syndes det er en privatliv måde man fremstiller tingene på, men det effektivt og er mer eller mindre håndarbejde, ingen ting er nøjagtig ens.

Der er en lille morsom ting omkring bronze produktionen i Thailand.

Under udgravningerne i Ban Chiang (50 km. øst for Udon Thani.) fandt man bronze genstande som blev dateret til ca. 3600 f.kr. Hvis dateringen er rigtig, er bronze fremstillingen opfundet i Thailand og derfra videregivet til resten af østen.

I medens Lone og Henning var her medens der var Kinesisk nytår, hvor de Thailandske kinesere får skrevet til de afdøde, brændt breve og penge (papir penge) flotte udskårede pap huse og motorcykler, de afdøde skal ikke mangle noget i himlen. Fyrværkeriet holder de onde ånder borte medens man fester og indvier det nye år.

Den 28 januar rejste Lone og Henning videre til Hua Hin hvor de skal forsætte deres ferie.

Her i Ubon gør vi klar til vores næste gæst der kommer den 1 februar, bilen er kommet til eftersyn, huset får lige en klud eller to.

Jeg glæder mig til det bliver jer vi skal modtage her i vores skønne, vidunderlige og oplevelsesrige Ubon.

Klik her for at afmelde nyhedsmailen.
Tilbage til menusiden.
Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT