Klik her for at få nyhedsmailen tilsendt hver måned.
Tilbage til menusiden.

Den 1 februar kom Jens til Ubon tidlig om morgenen efter at havde tilbragt en uges ferie i Hua Hin sammen med sine forældre.

Det blev til nogle forrygende uger sammen med Jens hvor vi fik set og oplevet en masse. De første par dage blev til et gensyn med Ubon, Jens have besøgt os et par gange før, men der var sket meget med byen siden han sidst havde været her, når man bor her tænker man ikke så meget på alle de forandringer der sker.

Det meget hellige tempel Phrathat Phanom hvor et af Buddhas ribben ligger i en kiste havde festival, og selvfølgelig skulle vi se og opleve den festival.

Desværre var der mange tusinde pilgrimme der også ville opleve festivalen, så der var trængsel på Tempel området, trængselen mindede lidt om Tivoli en lørdag eftermiddag.

Selvfølgelig var der en anden stemning, man kan ikke lade være med at bøje sig i respekt for de religiøse pilgrimme som var rejst langvejs fra, for at være med til festivalen, til ære for Buddhas lærer.

På vej til Roi-et gjorde vi ophold i Templet Wat Pha Nam Thip, Jens ville gerne se vejen op til himlen, som vejen op til Templets top bliver kaldt.

Jens blev enormt imponeret af det store Tempel, og mente at det vil blive klassificeret som en af de steder i verden som var bevaringsværdig for eftertiden.

I Roi-et så vi på verdens største opretstående Buddha som er 68 meter høj.

Der blev også tid til at besøge et stort akvarium i Roi-et hvor alle flodernes fisk var repræsenteret.

Jens blev undervist i Thaidans af en Thai spejder leder, da de opdagede at han var spejder leder i Danmark.

Den 7 februar kom Martins Stummann`s pige Annar hjem fra et 3 måneders ophold i Danmark. Det blev til et rørende gensyn med hele familien, Annar er meget afholdt og elsket af hele min familie.

Den 8 februar blev der tid til at slappe af på en tømmerflåde på Mun River,

med hele familien.

Næste dag var vi alle med til Buddha dag,

hvor tusinde mennesker går tre gange omkring templet med lys, røgelsespinde og blomster,

en højtidelig oplevelse som ikke mange turister får lejlighed til at deltage i.

Jens kan godt lide at se specielle templet,

så vi besøgt en hel del templer og en del håndværk landsbyer medens han var her.

Et af Ubons Kinesiske Templer havde besøg af den rejsende Kinesiske opera, så det skulle vi selvfølgelig også se, og som sædvanlig var det en folkelig og festlig oplevelse.

Den 15 februar var vi på kreatur marked, hvor tusindvise af kreaturer skiftede ejere,

det var en stor oplevelse for Jens at se alle disse dyr samlet, normalt vil man kun se nogle få stykker i Zoo.

De næste par dage var vi i Surin, hvor vi blandt andet besøgte en Dansk landmand som havde en lille svinefarm med ca. 150 svin.

Vi besøgte også elefant skolen, hvor vi havde en vidunderlige eftermiddag med masse af oplevelser,

blandt andet var der et par forelsket elefanter som kysset og kælede for hinanden i flere timer.

Den 19 februar fløj Jens hjem til Danmark, det var en vemodig afsked, Jens skulle hjem til kulden, vi skulle svede i varmen, og vi vil savne ham her i Ubon.

Den 20 februar startede en festival på vores national museum her i Ubon, de havde inviteret unge fra Vietnam, Cambodja og Laos til byen for at vise noget af deres kultur. Det blev nogle morsomme dage hvor der blev sunget, danset og leget, og alle kunde være med i løjerne.

Vi har også været en tur på universitetet hvor vi så på O TOP (hånd arbejde) fra syd Thailand, det er altid spædende at se noget af det bedste håndarbejde fra de forskellige landsdele i Thailand, og jeg er glad for at jeg ikke er en af dem der bare køber fordi det er smukt og billigt, noget andet er det med pigerne i familien, de kan ikke nøjes med at se.

Februar måned er ved at være slut, og næste måned vender med nye spændende oplevelser, hvor vi bland andet skal en tur op i det Nordlige Thailand.

Men det vil i få mere at vide om i min næste mail, hà det godt så længe.

Med de varmeste hilsner til alle fra Steffen.

Klik her for at afmelde nyhedsmailen.
Tilbage til menusiden.
Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT