Klik her for at få nyhedsmailen tilsendt hver måned.
Tilbage til menusiden.
Vi håber at i alle er kommet godt ind i år 2011, har i Thailand er vi kommet godt ind i år 2554.

I starten af januar måned er det børnenes dag, og må ikke forveksles med den Danske børnehjælpsdag.

Børnenes dag er en dag hvor alle børn i Thailand er centrum for opmærksomhed, kommunerne og de lokale forretnings drivende arrangeret forskellige former for forlystelser, og der bliver udelt gratis mad lækkerier, slik, is og gaver til alle børn.

Templet Wat Maha Wanaram som er en af de mest besøgte templer i Ubon, har måtte udvide deres tempel, det koster penge og da der ikke er tempel skat, bliver man nød til at finde på en måde at skrabe penge ind på.

En af måderne var at lave en koncert, men da det skulle være en koncert for alle kostede det intet for at komme til koncerten, men man kunne donere hvad man kunne overkomme til templet.

Man fik nogle af Thailands populære sanger og dansere til at stå for underholdningen.

Ud over de mange små fester i private hjem, for at ønske godt nytår, var vi også til en 16 års fødselsdag.

Det er normalt at der er en traditionel fødselsdags kage, men i dette tilfælde var der to, det var næsten for overvældende for fødselaren, så hun fælde en tåre.

Hvis man besøger skov templet Wat Nong Pha Pong midt i januar måned kan man blive forvirret over alle de telte der er på området og mest af alt ligner en flygtningelejr, overalt på området er der slået telte op.

Der bliver udelt gratis mad fra hundredvis af boder,

og tusindvis af pilgrimme fra hele Isaan er kommet for i respekt at mindes,

Munken Ajahn Chah, som er fader til ideen om skov templer og som har skrevet mange pjecer og bøger om den Buddhistiske lærer.

På verdens plan er der ca. 140 templer der bygger på munken Ajahn Chah grundtanker, og hans aske er bevaret i den smukke Chedi ( Stupa) som er på tempelgrunden.

Fire uger forsinket var vi til julefrokost hos Gau og Poul, han havde svært ved at samle Danskerne i julen da nogen var hjemme i Danmark.

Men bedre sent end aldrig, endnu engang må jeg indrømme at det var svært at rokke med ørene efter vi havde spist, Poul har en evne til at finde Danske lækkerier i Thailand.

Om dagen er der en skyfri himmel, og vi bliver overfaldet af solen som afgiver en varme mellem 26 til 30 graders varme, men vi nyder solnedgangene i parken, medens vi får dyrket en smule motion.

Men om aften når solen er gået ned bliver det koldt, vi kan risikere helt ned til 12 graders varme, og så fryser Thaierne selv om de får iført sig tykke trøjer og jakker når vi mødes.

De varmeste hilsner til alle fra Jeab og Steffen.

Klik her for at afmelde nyhedsmailen.
Tilbage til menusiden.
Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT