Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT
Hotellerne i Ubon Ratchathani tilbyde mange forskellige overnatningsmuligheder.
3 stjerner: Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, arbejdsplads, TV og radio. Hotellet kan tilbyde adgang til computer med netopkobling. På større hoteller tilbydes røgfri værelser.


4 stjerner: Generelt indrettet i høj kvalitet. Værelserne indeholder minibar, TV med internationale kanaler og komfortable møbler. Der tilbydes værelser med adgang til Internettet. Hotellet råder over en restaurant, og receptionen er bemandet døgnet rundt.


5 stjerner: Luksuriøs indretning. Alle værelser har rumnedkøling, sikkerhedsboks og adgang til Internettet. Møblerne er komfortable og af høj kvalitet. På hotellet findes restaurant samt bemandet fitnessrum eller indendørs swimmingpool. Receptionen er bemandet døgnet rundt.
Hotel Sampasit er 2 år gammelt hotel med store lyse værelser med eget bad, aircondiotionering, tv, og køleskab. Der er også adgang til internettet.

klik på billed for mere information.


Nevada Grand Hotel er et stort flot hotel med forskellige underholdningstilbud såsom biograf, discotek, swimmingpool og cafeer. Bad, aircondiotionering, tv, minibar, samt adgang til internettet.

klik på billed for mere information.


Hotel Resort Ubon Buri ligger i fantastisk flotte omgivelser. Hottellet har selvfølgelig alle de modernede bekvemmeligheder som kendetegner et hotel med international status. Værelserne er meget flotte,
og hyggeligt indrettet

klik på billed for mere information.


Sunee Grand Hoteler et meget smagfuldt indrettet hotel hvor alle detaljer er gennemtænkte, og gør et ophold til en oplevelse man husker. Hotellet har alle modernede bekvemmeligheder og iøvrigt røgfrit.

klik på billed for mere information.


Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT