Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT
Steffens store erfaring med mennesker,og hans kones store kendskab til Thailand, giver en unik mulighed for at få en oplevelsesrig rejse.
Du kan kontakte DHT
på 4358 3271
Ring mellem 09:00 - 12:00
Hvis vi er ude på tur så læg en besked på telefonsvaren. Hvis du er i Thailand kan du også ringe:
Tlf nr.: 045 244 150
Mobil : 0810 633 077
mail adresse er :

Klik på @ for at sende mail
Du kan også skrive på adressen:

D.H.T. Ferie
60 / 2 Pichit Rangsan Rd.
Naj Muang, Muang District
Ubon Ratchathani
34000 Thailand
DHT er et firma med speciale i rejser i det nordøstlige Thailand for små turist grupper, samt for ældre og handicappede med deres pårørende. Firmaet drives af Steffen og hans kone Jeab. DHT har kontor i Ubon Ratchathani.
Steffen har siden han blev uddannet som pædagog bl.a. været leder af en børneinstitution, men han har dog mest beskæftiget sig med børne og ungdomsteater, og musik.
Steffen slutter sin arbejds karriere i Danmark med at få ansættelse som kulturel koordinator på plejehjemmet Dronning Anne Marie Centeret i 1995, hans opgave var at gøre dagene lidt lysere for de gamle og handicappede, som boede der. Synge med dem, arrangerer udflugter, ture, fester og underholdning
Steffens datter dødede i år 2001, efter 15 år som handicappet. Steffen stopper sit arbejde på D.A.M.C., hvorefter han begynder at rejse rundt i verden, og blandt andet kommer til nordøst Thailand, hvor han træffer sin kone Jeab.
DHT styrke er Steffens store erfaring med mennesker, hans kones store kendskab til Thailand, gør denne kombination til en unik mulighed for at få et indblik i Thailand og en oplevelse for livet.
DHT står for Danish Handicap Tours, vi startede vores rejsebureau for ældre og handicappede samt deres familie, på opfordring fra Steffens gamle arbejdsplads D.A.M.C.
Det viste sig hurtig at andre også havde lyst til at se og opleve noget af det oprindelig Thailand, langt bort fra alle overrendte turist steder.
Om Thailand Udflugter Hoteller Priser Kontakt Nyt fra DHT